ESTETISK BEHANDLING

Invisalign – usynlig tannregulering for voksne 

Invisalign er en smart og skånsom måte å justere tennene på, uansett alder. Behandlingen er så godt som usynlig, ingen tradisjonelle metalltråder eller klosser.

Air Flow i Sarpsborg

Airflow er en måte å rengjøre tennene på ved hjelp av en blanding av salt og vann tilsatt smaksstoff som sprayes på tennene.

Ved hjelp av denne teknikken forsvinner overfladisk misfarging som kan komme av maten vi spiser samt kaffe, te og røyk.

Airflow er på en måte en slags høytrykkspyling av tennene og er en del av det vi har til rådighet for å hjelpe deg med å ha et rent og vakkert smil.

Du kan alltid be om gratis airflow på din årlige kontroll hos oss. 

 

Se hvordan airflow fungerer (VIDEO)

Bleking

Tannbleking er skånsom mot tenner og tannkjøtt. Ved tannbleking tas et avtrykk av dine tenner hos en av våre tannleger eller tannpleier. Vi fremstiller så blekeskinner som er individuelt tilpasset din kjeve.

Tannlegen vil gi deg grundig instruksjon på klinikken.

Prisen inkluderer blekeskinner og blekesprøyter – alt som skal til for et flott hvitt smil. Du beholder blekeskinnene til senere bruk.

Skallfasetter

En skallfasett er et tynt skall, fremstilt i et keramisk materiale av en tanntekniker. Skallfasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann. Passformen blir derfor perfekt.

En skallfasett sitter godt fast og løsner vanligvis ikke. Resultatet blir svært naturlig.

Det er mange grunnet til at en pasient ønsker estetisk tannbehandling i form av fasetter. F.eks nedslitte tenner, tenner med skader/misfarge i emaljen, eller for å tette uønskede mellomrom mellom tennene.

Fortenner med mye fyllinger er også en grunn til at denne teknikken brukes. Fordelen med fasetter på fortennene fremfor porselenkrone, er at vi unngår å fjerne for mye frisk tannsubstans.