ESTETISK BEHANDLING

invisalign

Invisalign - usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering retter opp tennene med uttakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner for maksimal komfort. Ønsker du å vite mer om hva slags muligheter som finnes nettopp for deg kan du ta kontakte oss på telefon 69115980 eller post@tannkontoret.no 

Usynlig tannregulering er et godt reguleringsalternativ for voksne og ungdom. De aller fleste kan behandles med svært gode resultater, uten et pålimt reguleringssystem. Vi ser frem til å høre fra deg!

1. Konsultasjonen

Vi undersøker om invisalign er en mulighet for deg. Dersom du er kvalifisert for behandling tar vi bilder, røntgenbilder og et tannavtrykk av tennene dine.

2. Reguleringene

Skinnene spesiallages til deg. Du må bruke de minst 20 timer hver dag, og du bytter selv skinne hjemme ca en gang i uken.

3. Resultatene

Det foretas kontroller på tannklinikken ca hver 4. uke. Etter å ha fullført behandlingen festes det en stabiliserende retainer på baksiden av fortennene dine.

Air Flow

Se hvordan airflow fungerer (VIDEO)

Bleking

Tannbleking er skånsom mot tenner og tannkjøtt. Ved tannbleking tas et avtrykk av dine tenner hos en av våre tannleger eller tannpleier. Vi fremstiller så blekeskinner som er individuelt tilpasset din kjeve.

Tannlegen vil gi deg grundig instruksjon på klinikken.

Prisen inkluderer blekeskinner og blekesprøyter – alt som skal til for et flott hvitt smil. Du beholder blekeskinnene til senere bruk.

Skallfasetter

En skallfasett er et tynt skall, fremstilt i et keramisk materiale av en tanntekniker. Skallfasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann. Passformen blir derfor perfekt.

En skallfasett sitter godt fast og løsner vanligvis ikke. Resultatet blir svært naturlig.

Det er mange grunnet til at en pasient ønsker estetisk tannbehandling i form av fasetter. F.eks nedslitte tenner, tenner med skader/misfarge i emaljen, eller for å tette uønskede mellomrom mellom tennene.

Fortenner med mye fyllinger er også en grunn til at denne teknikken brukes. Fordelen med fasetter på fortennene fremfor porselenkrone, er at vi unngår å fjerne for mye frisk tannsubstans.