Hva koster en akutt tannlegetime i Sarpsborg? 

Akutt tannlegetime i sarpsborg

Når det haster med tannlegetime, kan mange kvie seg fordi man ikke vet hva det vil komme til å koste. På Tannkontoret i Sarpsborg tilbyr vi rask og profesjonell hjelp, samtidig som vi forsøker å sikre at du får riktig og nødvendig behandling. 

Hva er en akutt tannlegetime?

Akutte tannlegetimer bestilles som oftest på grunn av plutselige og alvorlige tannproblemer. Dette kan inkludere intens tannpine, knekte tenner, infeksjoner, traumer/skader eller alvorlig blødning. En akutt tannlegetime er ikke alltid alvorlig, det kan være at man har mistet en fylling som lager en skarp kant mot tungen. 

Hva koster en akutt tannlegetime i Sarpsborg?

Prisen for en akutt tannlegetime på Tannkontoret i Sarpsborg kan variere, avhengig av problemet og tiden som settes av. Vi tar alltid en grundig undersøkelse for å danne oss en helhetlig oversikt over situasjonen. Dette hjelper oss med å ta kvalifiserte faglige avgjørelser og sikrer at du ikke pådrar deg unødvendige merkostnader senere i behandlingsforløpet. I snitt koster en akutt time alt fra 1500-3000 kr. 

Er det en skarp kant som skal poleres vil tiden og utstyret vi benytter være vesentlig rimeligere enn om det kommer inn en pasient som har store hevelser på grunn av en tannrotbetennelse. 

Noen må følges opp med videre behandlinger, mens andre blir kvitt problemet der og da. Dette er noen få av mange eksempler:

Eksempler på problemer som må følges opp videre er:

  • Rotfyllinger
  • En tann som må fjernes kirurgisk
  • Et hull i tannen som er helt nær nerven og man velger å observere for å unngå rotfylling.
  • Kroneterapi 

Eksempler på problemer vi kan løse samme time:

  • Små fyllinger
  • Vanlig tanntrekkning som ikke krever kirurgi
  • Ising
  • Blødninger
  • Akutt smerte etter tanntrekking 

I enkelte tilfeller, som skader på grunn av ulykke dekker Helfo noe av kostnadene.

tannlegebehandling på ferie

Når trenger man en akutt tannlegetime? 

I veldig mange tilfeller ser vi at akutte tannproblemer oppstår fordi det er for lenge siden man var hos tannlegen på generell årlig sjekk og rens. Mange ganger er det tenner som har gått med hull for lenge, slik at det har spredd seg til roten og skaper store problemer. Ved å gå på årlig kontroll vil tannlegen oppdage tilstander før det går unødvendig langt. 

Tannlegen i Sarpsborg sitt beste råd for å spare penger på tannhelse er å gå til rutinekontroller.

Hvordan bestille en akutt tannlegetime i Sarpsborg?

Å få en akutt tannlegetime i Sarpsborg er en enkel prosess. Ring Tannkontoret direkte, informer om situasjonen din, så vil vår vennlige resepsjonist hjelpe deg. Er du redd er det en stor fordel om du informerer om det. For de som foretrekker online bestilling kan man gå inn via knappen over å bestille eller sende oss en mail post@tannkontoret.no 

Trenger du tannlege?

Ønsker du flere gode råd om tannhelse?

Abonner på vårt nyhetsbrev, vi lover å ikke spamme deg med unødvendige e-poster


Ønsker du å lese mer?

Under finner du våre siste artikler.

Råd og tiltak mot syreskader på tennene

Råd og tiltak mot syreskader på tennene

Unngå syreskader, beskytt tennene dine Syreskader på tennene er et vanlig tannproblem. Det skjer når sure matvarer eller sure drikker kommer i kontakt med tennene. Det kan svekke tannen og føre til ulike problemer. For å unngå disse skadene, er det fint å vite hva som...

Tannlegeskrekk – Vi hjelper deg med tannlegeskrekken!

Tannlegeskrekk – Vi hjelper deg med tannlegeskrekken!

Tannlegeskrekk – Vi bryr oss! Tannkontoret i Sarpsborg hjelper deg med tannlegeskrekken Tannkontoret i Sarpsborg har stor respekt for pasienter med tannlegeskrekk. Derfor tilbyr vi en individuelt tilpasset behandlingsplan som formes i samråd med hver enkelt pasient....

Trekke en visdomstann? Eller kan den beholdes?

Trekke en visdomstann? Eller kan den beholdes?

Visdomstennene, også kjent som tredje molarer, har vært gjenstand for mange spørsmål og myter opp gjennom årene. Kanskje har du hørt at visdomstenner bør fjernes før man fyller 30? Men faktum er at visdomstenner kan fjernes senere i livet også, men da kan det være økt...