akutt tannlege sarpsborg

Når det haster med tannlegetime, kan mange kvie seg fordi man ikke vet hva det vil komme til å koste. På Tannkontoret i Sarpsborg tilbyr vi rask og profesjonell hjelp, samtidig som vi forsøker å sikre at du får riktig og nødvendig behandling. 

Hva er en akutt tannlegetime?

Akutte tannlegetimer bestilles som oftest på grunn av plutselige og alvorlige tannproblemer. Dette kan inkludere intens tannpine, knekte tenner, infeksjoner, traumer/skader eller alvorlig blødning. En akutt tannlegetime er ikke alltid alvorlig, det kan være at man har mistet en fylling som lager en skarp kant mot tungen. 

Hva koster en akutt tannlegetime i Sarpsborg?

Prisen for en akutt tannlegetime på Tannkontoret i Sarpsborg kan variere, avhengig av problemet og tiden som settes av. Vi tar alltid en grundig undersøkelse for å danne oss en helhetlig oversikt over situasjonen. Dette hjelper oss med å ta kvalifiserte faglige avgjørelser og sikrer at du ikke pådrar deg unødvendige merkostnader senere i behandlingsforløpet. I snitt koster en akutt time alt fra 1500-3000 kr. 

Er det en skarp kant som skal poleres vil tiden og utstyret vi benytter være vesentlig rimeligere enn om det kommer inn en pasient som har store hevelser på grunn av en tannrotbetennelse. 

Noen må følges opp med videre behandlinger, mens andre blir kvitt problemet der og da. Dette er noen få av mange eksempler:

Eksempler på problemer som må følges opp videre er:

  • Rotfyllinger
  • En tann som må fjernes kirurgisk
  • Et hull i tannen som er helt nær nerven og man velger å observere for å unngå rotfylling.
  • Kroneterapi 

Eksempler på problemer vi kan løse samme time:

  • Små fyllinger
  • Vanlig tanntrekkning som ikke krever kirurgi
  • Ising
  • Blødninger
  • Akutt smerte etter tanntrekking 

I enkelte tilfeller, som skader på grunn av ulykke dekker Helfo noe av kostnadene.

tannlegebehandling på ferie

Når trenger man en akutt tannlegetime? 

I veldig mange tilfeller ser vi at akutte tannproblemer oppstår fordi det er for lenge siden man var hos tannlegen på generell årlig sjekk og rens. Mange ganger er det tenner som har gått med hull for lenge, slik at det har spredd seg til roten og skaper store problemer. Ved å gå på årlig kontroll vil tannlegen oppdage tilstander før det går unødvendig langt. 

Tannlegen i Sarpsborg sitt beste råd for å spare penger på tannhelse er å gå til rutinekontroller.

Hvordan bestille en akutt tannlegetime i Sarpsborg?

Å få en akutt tannlegetime i Sarpsborg er en enkel prosess. Ring Tannkontoret direkte, informer om situasjonen din, så vil vår vennlige resepsjonist hjelpe deg. Er du redd er det en stor fordel om du informerer om det. For de som foretrekker online bestilling kan man gå inn via knappen under å bestille eller sende oss en mail post@tannkontoret.no