TANNIMPLANTAT 

Tannkontoret i Sarpsborg har over flere år utviklet kompetanse på tannimplantater.
Et tannimplantat er ofte den beste behandlingen for erstatning av manglende tenner, da det gir et naturlig og varig resultat som du vil være fornøyd med i mange år.
Tannkontoret legger stor vekt på å lage en grundig behandlingsplan tilpasset ditt behov og budsjett, slik at du får en løsning du føler deg 100% komfortabel med.

Ta kontakt for bestilling av time, så vil en av våre fageksperter på implantater hjelpe deg.

Tannimplantater brukes til erstatning av manglende tenner og opereres inn i kjevebenet. Når benet har grodd rundt implantatene, blir selve tannerstatningen laget. Behandlingen er en prosess som strekker seg over flere tannlegebesøk og krever grundige forundersøkelser og nøye planlegging. Moderne implantatbehandling er en sikker og trygg behandling med god prognose og holdbarhet.

Et tannimplantat er en kunstig rot som fungerer som en naturlig tannrot. Selve tannimplantatet består av en liten, men sterk skrue framstilt av biokompatible metaller eller keramer. Det installeres i kjevebenet under lokalbedøvelse og erstatter den tapte tannroten og fungerer som en støtte for tannen.

På Tannkontoret har vi to spesialister på tannimplantater; Thomas Hagen og Andreas Walstad. Ta kontakt dersom du ønsker en vurdering om tannimplantat er den beste løsningen for deg. Hva er best av bro eller implantat? I mange tilfeller vil et tannimplantat være å foretrekke siden du slipper å få nabotennene dine slipt for tannbro. Her vil Tannkontoret i Sarpsborg gi deg ulike alternativer, slik at du kan ta en veloverveid avgjørelse tilpasset ditt behov og budsjett.

Hva koster et tannimplantat?
Prisen på tannimplantat avhenger fra person til person, men vil ofte ligge på rundt 28 000 kr, noe som inkluderer kirurgi, selve implantatet, tanntekniker, arbeidet med å montere tannen og oppfølging.  

Les mer om Thomas og Andreas som setter tannimplantat på Tannkontoret