Behandlinger

Tannsjekk

Tannkontoret er en lokal tannklinikk i Sarpsborg sentrum som baserer seg på hundrevis av trofaste og fornøyde pasienter i nærmiljøet som kommer igjen og igjen for den årlige tannsjekken.

Vi på Tannkontoret brenner for å forebygge tannsykdommer og sørge for god tannhelse på lang sikt for pasientene våre. En regelmessig tannsjekk og god dialog er det viktigste leddet i dette arbeidet. Ta kontakt i dag for bestilling av tannlegetime.

Les mer

Tannsteinsfjerning, puss og polèring

Tannlegen har mulighet til å fjerne overfladiske misfarginger ved å pusse og polere tennene. Det brukes da vanligvis en spesiell pussepasta med ekstra slipemiddel. På Tannkontoret er alltid Airflow gratis ved rens, det er en saltblåsing for å fjerne misfargingene. Det er også normalt at man samtidig fjerner tannsten, ettersom misfarging også setter seg her.

Les mer

Hull

Karies er en vanlig tannsykdom som ubehandlet kan medføre akutt tannverk og i verste fall tap av tannen dersom behandlingen ikke skjer raskt nok. For akutt behandling av karies og tannverk i Sarpsborg kan du ta kontakt med vår tannlegevakt for bestilling av time på kort varsel.

Les mer

Tannfylling

Tannkontoret i Sarpsborg har lang erfaring med tannfyllinger, og vi legger alltid vekt på en mest mulig skånsom og smertefri behandling. Det finnes ulike årsaker til at en tann må repareres med en tannfylling. Den vanligste er hull i tennene, men det kan også være andre årsaker som knekt tann eller knekte fyllinger. Når du opplever tannpine er det viktig å komme deg så raskt som mulig til tannlegen for å unngå at eventuelle hull forverrer seg og bryter ned tannen. Opplever du akutt tannpine kan vi som regel tilby tannlegetime samme dag. Vi har lange åpningstider, så ikke nøl med å ta kontakt slik at vi kan komme raskt i gang med behandlingen.

Les mer

porselensfylling

Et innlegg på tann er en porselensfylling som kan benyttes som et alternativ til tannfargede fyllinger i plast. Ofte lages innlegg i tenner som har store fyllinger fra før. Ta kontakt med Tannkontoret i Sarpsborg for et oversiktlig behandlingstilbud på fyllinger og innlegg på tann.

Les mer

Midlertidig fylling

Dersom et hull er svært dypt, er det fare for gjennomslag til nerven når hullet renses. For å prøve å unngå dette, kan man forsøke midlertidig tannfylling. Tannlegen vil da i første omgang rense hullet nesten rent og tette det med en midlertidig tannfylling.

Les mer

Tann på stift

Rotfylte tenner som knekker kan oftest bygges opp igjen. Dersom det er lite tann igjen, må det først monteres en stift i den rotfylte tannen. Stiftens funksjon er å gi ekstra feste til porselenskronen.

Les mer

tannkrone

Ser du etter en tannlege som kan hjelpe med tannkrone eller tannbro i Sarpsborg har du komme til rett sted. Tannkontoret har omfattende kompetanse på tannrestaurering, og tilbyr behandlinger som både styrker og forbedrer levetiden på tennene, samtidig som du får et flott smil. Ta kontakt med oss i dag for bestilling av tannlegetime.

Les mer

tannbro

Dersom én eller flere tenner mangler, kan disse i en del tilfeller erstattes ved hjelp av en tannbro. Tannlegen sliper og former til nabotennene, som skal fungere som feste for broen. Vi på Tannkontoret i Sarpsborg er opptatt av å unngå unødvendig skade på nabotennene dine, så vi tar alltid en grundig vurdering før vi eventuelt sliper dem ned.

Det tas deretter et avtrykk eller digital skanning av tennene før de slipte tennene dekkes med en midlertidig tannbro. Etter 1-3 uker er den permanente tannbroen ferdig og kan festes fast på tennene. Tannbroens farge og fasong er tilpasset de andre tennene og resultatet blir derfor pent.

Les mer

Tannimplantat

Tannkontoret i Sarpsborg har over flere år utviklet kompetanse på tannimplantater.
Et tannimplantat er ofte den beste behandlingen for erstatning av manglende tenner, da det gir et naturlig og varig resultat som du vil være fornøyd med i mange år.
Tannkontoret legger stor vekt på å lage en grundig behandlingsplan tilpasset ditt behov og budsjett, slik at du får en løsning du føler deg 100% komfortabel med.

Ta kontakt for bestilling av time, så vil en av våre fageksperter på implantater hjelpe deg.

Les mer

Tannprotese og gebiss

Tannprotese, også kjent som gebiss kan være en effektiv og økonomisk behandlingsmetode som erstatning for manglende tenner.
Dersom du ser etter veiledning og behandling for gebiss eller tannprotese i Sarpsborg kan vi garantere at du vil du få god hjelp på Tannkontoret. Vi er en lokal tannklinikk med de fleste av kundene våre i nærmiljøet og er opptatt av at alle pasientgrupper skal behandles med respekt og verdighet. Uansett hva du måtte føle om tennene dine sin tilsand, kan du være trygg på at du får god behandling her hos oss i Sarpsborg.

Les mer

rotfylling

Rotfylling høres skremmende ut for mange, men med en moderne fremgangsmåte foregår behandlingen på en skånsom måte med lokalbedøvelse. Vi tar oss alltid god tid med pasientene før behandlingen begynner; god dialog og vennlighet er noe du alltid kan forvente på Tannkontoret i Sarpsborg. Ta kontakt med vår vakttelefon i dag for time på kort varsel dersom du føler store smerter.

Les mer

tannkjøttsykdom

Dersom du ser etter veiledning og behandling av periodontitt i Sarpsborg, kan Tannkontoret tilby en skånsom og effektiv behandling. Våre tannleger har spesialkompetanse og lang erfaring med å behandle tannkjøttsykdommer. Gjennom god dialog og en oversiktlig behandlingsplan utvikler vi gjensidig tillitt med pasienten, slik at vi oppnår et best mulig resultat over tid.

Les mer

Tannbleking

Tannbleking har blitt veldig vanlig i Norge, men det er lett å bli forvirret i jungelen av ulike tilbud. Som pasient på Tannkontoret i Sarpsborg hjelper vi deg med råd og veiledning for å finne frem til en løsning som ikke går ut over tannhelsen din. Våre dyktige og profesjonelle tannleger sørger for at du får et hvitt og flott smil på sikker måte, uten risiko for skade på emalje eller annen negativ effekt. Ta kontakt i dag å bestille konsultasjon.

Les mer

Fasett

En fasett er et tynt skall av porselen som limes fast på tannens ytterflate. Fasetter kan brukes for å endre tenners fasong eller farge, eller for å reparere en skadet tann (for eksempel dersom det er slått av et hjørne). De kan også brukes for å redusere eller lukke mellomrom mellom fortennene.

Les mer

Tanntrekking

Tannkontoret er en lokal tannlege i Sarpsborg som utfører skånsom og smertefri tanntrekking. Dersom du opplever intens tannpine i visdomstennene eller har skadet en tann og trenger akutt hjelp, har vi på Tannkontoret lange åpningstider og vakttelefon. Ta kontakt med vår tannlegevakt i Sarpsborg så hjelper vi med smertene dine på kort varsel.

Les mer

Implantat

Sliter du med manglende tenner, og ser etter behandlingsløsninger?
Tannimplantater blir ofte beskrevet som den tryggeste og mest naturlige måten å erstatte tenner på. Tannkontoret i Sarpsborg har over flere år utviklet kompetanse på implantater, og hjelper deg gjerne med et forslag på behandlingsplan.

Les mer